Kissing Crocs Productions

 

 

 

What is Kissing Crocs

What do we do

References

Who are we

Contact

 

 

 

 

For more information, contact us at info@kissingcrocs.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What do we do

 

 

Kissing Cros Productions erbjuder olika pakettjänster, samt skräddarsydda avtal:Marknadsföring och positionering av er teater-, dans- eller musikgrupp:
vilka är ni, var vill/bör ni synas, när och hur?
Kissing Crocs Productions kan utarbeta en logotyp, eller förändra/förbättra det som redan finns. Dessutom går vi igenom vilken marknadsföring som ska göras för just er; vilka medier är intressanta, i vilka sammanhang ska ni vara med och så vidare.

Marknadsföring av en specifik produktion: skräddarsytt för det specifika.
Kissing Crocs Productions skriver er marknadsföringsplan, söker de bidrag som produktionen har möjlighet att få och detaljplanerar produktionen. Vi erbjuder formgivning för era affischer och flyers, fotografier till press samt skriver pressmeddelande och ser till att detta distribueras samt kontaktar tidningar och övriga media för intervjuer och reportage.


Försäljning/bokning av specifika föreställningar:
turnéer, gästspel, skolföreställningar

Kissing Crocs Productions agerar här som säljare av er produktion, vi bokar turnéer och gästspel i Sverige och övriga världen. Vi tar hand om marknadsföringen runt er produktion och har kontakt med den lokala arrangören.Kissing Crocs fakturerar, beroende på vad som passar er grupp bäst, per timme, per uppdrag eller på provision. Ett orienterande samtal är alltid kostnadsfritt!